Ikke bare Ålesundløpene som arranger løp i Ålesund

Jentebølgen har start og mål fra området rundt Color Line Stadion og følger Nørvegata med retur langs Borgundveien

Motbakkeløp FLT OPP
Søndag 1. juni går FLT OPP 2019 motbakkeløp med start fra Turheisa i Spjelkavik. Løypa følger turveien opp mot endestasjonen for Turheisa.

Lengden er på 2,8 kilometer med en høydeforskjell på 280 meter. Løpet har følgende klasser: Konkurranseklasse kvinner og menn, mosjonsklasse og stafett med tre deltakere på hvert lag. Konkurranseklassene starter kl. 12.00, stafett kl. 13.00 og mosjonsklassen fra kl. 10.00. Premie til de 3 beste i hver klasse. Alle som deltar får deltagerpremie. Arrangementet er gratis og det vil bli grilling på toppen. Været ser også ut til å bli bra.
Påmelding kan gjøres på deltaker.no

Jentebølgen
Jentebølgen går tirsdag 4. juni kl. 19.00 fra Sparebanken Møre Arena (Sunnmørshallen) i Ålesund. Turen kan tas som en fin rusletur sammen med andre, eller utfordre seg selv med 5 km i full fart. Det blir utdeling av goodybags, oppvarming før start og det bli garantert god stemning i løypa.

PÅMELDING: Meld deg på via app’en Tikkio
https://tikkio.com/tickets/8401-jentebolgen-alesund eller på nettet:
http://www.jentebolgenalesund.no/index2.php?fbclid=IwAR09-oEqdLVxFIHyBjgusrKVHVFwv0uxQ_NJZLr3PWTEmDSQNaXUZ2QmS9s
Påmeldingsfrist er 1. juni

Rosa sløyfe-løpet
Søndag 13 oktober går Rosa sløyfe-løpet i Ålesund sentrum med start. kl. 12.00. Distansene er 3 og 6 km.

Alle som fullfører Rosa sløyfe-løpet får medalje. De tre beste kvinner og herrer på lang løype premieres, og det er uttrekkspremier som trekkes ut på startnummer. Bedriften med flest påmeldte via gruppepåmelding får pokal, og blir kåret til Årets Bedrift i Rosa sløyfe-løpet. Rosa sløyfe-løpet ønsker å skape økt oppmerksomhet rundt brystkreftsaken, og inntektene går uavkortet til Rosa sløyfe-aksjonen. I Ålesund har arrangøren alliert seg med Valder IL som stiller med tidtaking
Påmelding kan gjøres på løpets nettside:

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x