Vi starter med fellestrening fra Spjelkavik

Ålesundløpene arrangerer og er medarrangør til 14 løp i Ålesund kommune. Nå starter de også med felles løpetrening i samarbeid med Kondis, en dag midt i uken. På Ålesundløpene sin Facebook-side kan man nå legge inn forslag på hvilke dag og tidspunkt som passer best.

Vi ønsker å tilpasse treningene slik at de passer for alle, uansett om det blir intervalltrening, hurtig langtur eller rolig trening. Treningen skal være enkel og den må tilpasses hver enkelt. I tillegg kan det også være aktuelt å løpe en rolig, litt lengre tur i forbindelse med helgen.

Nå satser vi på å få tak i noen som kan være ansvarlige for treningen, gjerne flere personer, slik at det ikke alle treningene faller på en person. Kom gjerne med forslag. Vi krever ikke trenerkompetanse, bare at en ansvarlig møter opp hver gang og setter i gang treningen.

Treningen er gratis og man trenger ikke være medlem av Kondis eller noen andre klubber. Vi har hatt mange henvendelser om dette, og nå ser det endelig ut til at vi skal komme i gang.

Fellestrening kan være en hjelp til mange for å komme i gang med organisert trening. Vi får et tidspunkt å forholde oss til. Det er jo også kjekt å komme i kontakt med andre som løper.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x