Herdløpet, et nytt løp i Spjelkavik

Siste året har det dukket opp flere nye løp i Ålesund. Nå melder Sportsklubben Herd at de vil arrangere løp i området Moa – Spjelkavik. Lørdag 28. september er det klart fort Herdløpet hvor halvparten av inntektene skal gå til kreftavdelingen ved Ålesund Sykehus. Arrangøren ønsker å oppfordre til felles aktivitet samtidig som at inntektene går til et godt formål. 

Løpet starter fra Herd-banen på Moa og går først på veien mot Golfbanen på Moa. Så springer (går) en videre mot Spjelkavik, forbi Lillevannet, rundt trimløypa og samme veien tilbake til Herdbanen. Det blir ei fin løype i variert terreng og på ulike underlag, i et område som passer for alle og enhver. Totallengden på den blå løypen skal være ca 7 km. Den korte løypen blir da ca 4,5 km.

Løypene for Herdløpet. De som vil springe på tid, velger den blå løypen. Traseen rundt trimløypa er vel ikke riktig tegnet inn på kartet. Bare den skal være ca 2,5 km.

Alle som ønsker å være aktive kan delta, uansett alder. Deltakere kan gå eller løpe. Det er ikke nødvendig å være medlem av Herd. Det blir en konkurranse-klasse og en trim-klasse. De tre beste på tid får symbolsk premie. Det blir også lotteri hvor startnummeret er et lodd hvor man kan vinne flotte premier fra løpets sponsorer. I målområdet planlegger arrangøren kiosk og andre aktiviteter. Prisen for deltakelse er 250 kr for voksne og 100 kr for barn. Starten for de som vil konkurrere er kl. 13.30.

Herd-jentene Helle, Live og minstejenta skal delta på Herdløpet. Her er de avbildet under Ålesund Sommerkarusell

Les mer om Herdløpet på facebook

Artikkel i Sunnmørsposten om løpet

Link til påmelding på tikkio.no

Arrangementet gir støtte til et lokalt formål, nemlig til Kreftavdelingen ved Ålesund Sykehus på Åse
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x