Nå begynner Vinterkarusellen

Lørdag 9. november kl. 15.00 starter det første løpet i Ålesund Vinterkarusell fra Dekkmann i Fremmerholen. De andre fire datoene er lørdagene 14. desember 2019 og 11. januar, 8. februar og 7. mars i 2020. Vendepunktene i Brusdalen skal bli godt merket, og ved snupunkt på 5 km blir det også tatt mellomtid for de som løper 10 km. Det blir altså en fram-og-tilbakeløype, både på 5 km og 10 km.

Den totale premiering blir gjort etter det siste løpet 7. mars. Der får alle som har deltatt på tre eller flere løp i karusellen, løpets glasspokal. Etter hvert løp blir det også trekt ut noen gavepremier. Dette skjer etter at alle løperne er kommet i mål.

Det blir enkle arrangement uten for mange faciliteter. Der er ingen garderobe, men saft er tilgjengelig i målområdet. Skal en på toilettet, må dette gjøres på Borgundhallen, like ved start/mål. Utdeling av startnummer skjer fra en time før start. Husk også å ha på deg refleks. Det er litt biltrafikk innover Brusdalen til Viddal gartneri.

Etter hvert løp blir det laget reportasje på kondis.no og resultatene kan leses på eqtiming.no.
Påmelding her

Mer info på nettsiden

Fra første løp i vinterkarusellen 2018/2019
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x