111 deltakere i det første sommerløpet

Etter fire måneder uten konkurranser, var det godt å komme i gang igjen. Etter at restriksjonene under koronatiden var blitt løsere, blei det veldig meningsfullt igjen å kunne løpe på tid i konkurranse med andre.

Løsningen med to starttider og inndeling i seedet heat gikk greit uten så mye nærkontakt med andre. Alternativ var å sette opp puljestart med 10 løpere i hver pulje og med to minutt intervall mellom de seedete puljene. Da måtte arrangøren sette opp egne startlister når alle hadde meldt seg på. Det virket litt tungvint og vi valgte den letteste løsning.

Dessverre hadde arrangøren ikke lov å gi drikke fra felles beholder og heller ikke anledning til å ha noen felles premieutdeling. Særlig drikke var det mange som spurte etter i varmen. Vi må også nevne at vi legger ut oppdateringer på Facebook Ålesundløpene helt inn til timer før start, så her gjelder det å være våken og følge med.

Vi er veldig glade for det store oppmøtet, men med flere påmeldinger, får også arrangøren større utfordringer. Utdeling av startnummer vil nå begynne en halv time tidligere enn vanlig. Det vil si at vi starter utdeling kl 16.30. Vær ute i god tid, hent startnummer og så kan du begynne oppvarmingen, er rådet fra arrangøren.

Denne gangen hadde vi ikke uttrekk av gavepremier, men på det siste løpet 12. august blir det utdeling av løpekrus til de som har deltatt tre ganger på sommerkarusellen. Påmelding til det andre løpet 8. august er åpen

Her kan du lese reportasje på kondis.no fra løpet

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x