FLT Opp blir arrangert 12. juni på Spjelkavikfjellet

Karl Idar Vik på slutten av sitt løp på FLT Opp i 2019

Forbundet for Ledelse og Teknikk (FLT) arrangerer motbakkeløp fra startstasjonen på Turheisa og til endestasjonen oppe på Høglia. I motsetning til Pederløpet, vil dette motbakkeløpet følge turveien oppover og ikke traséen under Turheisen.

Løpet blei første gang arrangert i 2019. I fjor blei løpet avlyst. Her kan du lese reportasje med bilder og resultat fra det første løpet

Løpet er gratis og det blir premie til alle. Det blir tre klasser: konkurranseklasse for kvinner og menn og en mosjonsklasse. Starten er kl. 12.00 i konkurranseklassene og fra kl. 10.00 for mosjonistene. Løpet er vel 2 km langt, fordelt på 200 høydemeter.

Artisten Valerie vil holde konsert på toppen i målområdet etter løpet. Det blir også grilling i målområdet med gratis mat. Dette må jo være midt i blinken for en sunnmøring, blakk som han er. Kontaktperson for arrangementet er Frode Ingebrigtsen med telefonnummer: 9113 7638

Det kreves forhåndspåmelding på deltaker.no

Se også arrangementet med kart på terminlisten

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x