Datoen for Pederløpet i Spjelkavik er bestemt

Målgang oppe på fjellet

Primus motor for Pederløpet, Kurt Svendsen i Team Spjelkavik, er på tråden og kan fortelle at planleggingen til Vikadagene 2021 er i gang. Et av arrangementa der er Pederløpet som har start ved Myrstad Mathus lørdag 28. august kl. 12.00.

Det er tredje gang løpet blir arrangert og det inngikk også i Vikadagene i fjor. Så langt fram i tid er man temmelig sikker på at løpet også vil bli arrangert i år. Påmeldingen er åpnet på det som arrangøren kaller Ålesunds bratteste løp. Premieringen er god, både til de beste og på lodd. Påmelding kan du gjøre her.

Etter starten går løpet langs foten av fjellet på sørsiden av Spjelkavik Ungdomskole og Spjelkavik v.g.s. Ved starten på Turheisen starter motbakkene, og løpet følger traséen under heisen. Mål er oppe ved endestasjonen til Turheisen, på Høgelia. Lengden på løpet er ca 2,5 km og høydeforskjellen er rundt 200 meter; et kort og brutalt motbakkeløp.

Les reportasje med bilder fra fjorårets løp

Se løpets nettside med mer info, løypekart, resultater og videoer

Se også løpet på terminlisten

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x