Ålesund Maraton er utsatt til 5. juni

Sigbjørn Lerstad har kontrollmålt og finjustert lengden på løypene til Ålesund Maraton. Foto: Arrangør

Etter at det kom nye innstramminger fra Ålesund kommune der alle arrangement måtte avlyses, valgte Ålesund Maraton å utsette arrangementet til lørdag 5. juni 2021. Da har vi, forhåpentlig vis, fått nåværende smittesituasjon i Ålesund under kontroll.

Men fremdeles gjelder det at arrangementet kun er for deltakere fra Ålesund kommune. Start og mål er ved Sparebanken Møre Arena og arrangementet blir spredt ut over heile dagen, fra kl. 07.30 til kl. 16.00. Om det kommer noe endringer på dette, er veldig usikkert. I slutten av april måned er det godt over 50 ledige plasser til forskjellige distanser.

Ålesund Maraton sin nettside med generell informasjon og påmelding

På Facebooksiden til Ålesund Maraton får du oppdatert informasjon og mulighet til kommunikasjon

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x