Rekordenes dag i Ålesund Maraton

Etter at resultatlistene er godkjente, er det klart at 1111 deltakere fullførte en av de fem distansene i Ålesund Maraton som blei arrangert lørdag i sentrum av byen. Til tross for litt ruskete vær var det rekordmange deltakere, men også i klassen tilskuere var det godt oppmøte. Det gav løpet et nytt løft og mye liv langs løypa. Viktigste årsaken til det var nok oppslutningen i barneløpet som hadde 323 deltakere.

Det var kun 4-5 grader i Ålesund lørdag morgen, og vi opplevde både snøbyger og en del vind ute på Skansekaia der det var start og mål. Etter hvert blei det lettere vær, men da var arrangementet nesten ferdig. Løypen er heller ikke lett med to skikkelige motbakker på hver 10-km runde. 

Arrangøren, Bedriftsidretten i Midt-Norge har bestemt at neste år går Ålesund Maraton 10. juni. Da er sjansen større for varmere og bedre vær, og en unngår kollisjon med konfirmasjoner i mai måned.

Se full reportasje på kondis.no med resultater og bilder her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x