Søndag 8. november blir det felles løping i traséen til Ålesund Maraton

Foto: Arrangør

Det er for lengst bestemt at Ålesund Maraton 8. mai 2021 skal flyttes til sentrum av Ålesund. Start og mål blir på St. Olavs Plass. Er du nyskjerrig på hvor løypen skal gå, er det bare å møte opp på St. Olavs Plass søndag 8. november kl. 11.00. Da starter vi nedtellingen til den store dagen som finner sted nøyaktig 6 måneder seinere.

På søndag løper vi ei runde på 10,5 km som blir halvparten av halvmaraton-distansen. De som skal springe maraton den 8. mai, må da fullføre 4 slike runder. Ålesund Maraton 2021 har også tilbud om 5 og 10 km-distanser. Disse blir i samme løyper, tilpasset distansene.

Vi håper mange møter opp på søndag for å prøveløpe distansen. Det blir felles løping der biltrafikken ikke vil forstyrre oss en søndag formiddag. Det vil bli tatt en del bilder som skal brukes seinere. Vi håper også pressen vil være tilstede denne dagen.

Du kan allerede nå se video av løypen

Påmelding til Ålesund Maraton 2021 kan du gjøre her.

Foto: Arrangør

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x