Neste løp er Eikenosa Opp lørdag 14. mai

Fra Eikenosa Opp 2021

Lørdag 14. mai kl. 15.00 går startsignalet for årets Eikenosa Opp heilt nede ved sjøen i Eikenosvågen. I år blir det felles start i samme løypa som har vært gjeldende de siste årene. Første delen av løypa er stengt for biler, så løper en på gangvei til undergangen på Flisnes og fortsetter på stien opp til forsamlingshuset Elim. Derfra følger en bilvei/turveg heilt til mål ved Røssevollvatnet. Løypa er 4,5 km lang med stigning på 300 høydemeter.Fra Eikenosa Opp 2021

Alle kan delta, både de som løper og de som går, barn og voksne. Det er også en klasse for trimmere uten tid for de som ikke vil kringkaste tida si. Er været noenlunde bra, blir det premieutdeling og grilling i målområdet etter løpet.

Påmelding kan du gjøre her

Mer info kan du få her

Tilstandsrapport. Bildet viser siste del av løypen mandag 09.05.2022. Det vil heilt sikkert smelte enda mer fram mot lørdag

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x