Det neste sommerløpet går onsdag 27. juli

Fra det andre sommerløpet. Foto: Sigbjørn Anton Lerstad

Det er åpnet opp for påmelding til det tredje sommerløpet i Ålesund. Det er berammet til onsdag 27. juli med start kl. 18.00 fra parkeringen i vestenden av Lillevatnet. Det blir heilt likt de to forrige løpene med felles start og distanser på 5 og 10 km. Påminnelsen må bli at det også går an å løpe/gå distansen uten tidtaking.

Vi går snart inn i fellesferien. Både arrangør og medhjelpere skal ut i ferie og det skal vel også mange av løperne. Ta en velfortjent ferie, men ta ikke heilt fri fra løpingen. Med litt bedre tid og opphold på nye steder, vil løpeturen kanskje bli avvekslende og inspirerende.

Selv om det er noen uker til neste løp, kan en melde seg på allerede nå. Da blir det litt forpliktende å holde treningen ved like.

Det er litt for tidlig å si hvordan løpene blir på seinsommeren og utover høsten, men det er kommet noen gode forslag til løp utenfor asfalten. Utfordringen blir at arrangementet i utgangspunktet skal våre enkelt å arrangere, ikke for mye logistikk og tidkrevende merking. Men først blir det sommerløp 27. juli.

PÅMELDING

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x