Avslutning på sommerløpene onsdag 17. august

Fra fellesstarten

Onsdag kveld gikk det siste sommerløpet i Ålesund. Det var ikke sommertemperatur, men heldig vis uteble nedbøren. Temperaturen ved start var 11 grader, men vinden var fraværende.

Arrangementet har to distanser, 5 og 10 km der det var felles start for alle ved Lillevatnet i Spjelkavik. Løypen gikk innover Vasstranda på gangveger og lite trafikkert veg. Ved siden av det oppgitte deltakertallet, var det også med en del barn som løp sammen med foreldrene, men for barna sin del, uten tidtaking.

Distansevinnerne på 10 km var Tryg-Arne Alnes Løkkeborg, Emblem IL med tiden 34.39 og Louise Skak, Ålesund på tiden 42.08. På 5 km seiret Erik Sondre Paulsen på 18.02 og Janne Elin Vatnaland, Spirit Stavanger FIK med tiden 19.19.

Neste løp i Ålesund blir nå fjell- og motbakkeløpet Emblemsfjellet Opp søndag 28. august som har flere distanser på programmet. Deretter har vi Blodslitet onsdag 7. september som går over byfjellet Aksla.

RESULTATER 5 KM 

RESULTATER 10 KM

Se flere bilder her

De to vinnerne på 10 km, Tryg-Arne Alnes Løkkeborg og Louise Skak

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x