Emblemsfjellet Opp i ny drakt

Marcus Megrund og Per Inge Bjørnestad vant hvert sitt løp

Fra kondis.no sin artikkel: Emblemsfjellet Opp i Ålesund har erstattet tidligere Østremsetra Opp. De nye terrengløypene inneholder litt motbakkeløping og mye fjelløping.

Den lengste løypen på 14 km starter i Spjelkavik og ender på Grønnevollen ved Frielebu på Emblem. Den korte på 7 km starter som tidligere på Emblemssanden og går via Akslasetra til mål på Grønnevollen. Dessuten er det et kortere motbakkeløp for yngre løpere, kalt Ungdomsløpet. Det blei tatt passeringstider på de to lengste distansene ved Røssevollvatnet og ved Frielebu.

Etter løpet var det premieutdeling, speakertjeneste og bevertning ved Frielebu. Forruten løpet var det flere hundre som deltok på barneløp, turmars og turbingo. Alt overskudd gikk til veldedig formål.

Det lengste løpet blei vunnet av Marcus Megrund, Valder IL i herreklassen på tiden 1.20.48. Beste kvinne blei Mari Torvanger, Bremanger Motbakkelag med 1.42.44. Den korte løypa blei vunnet Per Inge Bjørnestad, Velledalen IL på 34.40 og Maria Birthe Nerem, Ålesund med tiden 40.13.

SE ALLE RESULTAT HER

Været oppe på fjellet var bra med lite vind, oppholdsvær og 10 grader ved mål. Den lengste løypen over fjellet var våt og sleip etter all nedbøren den siste tiden. Det blei rapprtert om flere fall, men ikke noe alvorlig skade.

Neste løp i Ålesund blir Blodslitet over byfjellet Aksla onsdag 7. september.

SE FLERE BILDER HER

Deltagere fra Velledalen IL

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x