Velkommen til Lerstadvannet rundt 2022

Fra Monica Giskeødegård Isaksen i Bedriftsidretten har vi mottatt informasjon om nytt løp rundt Lerstadvannet lørdag 24. september 2022.

Vi kjører først et familieløp på ca 400 meter kl 12:00. Dette er for barn til og med 11 år, og familiemedlemmer kan løpe sammen med barna. Fem heldige barn blant deltakerne på familieløpet vinner hver sin barne-inngangsbillett til Bybadet!

Så kjører vi Lerstadvannet rundt kl 12:45. Man velger om man vil delta på 2 eller eller 4 runder, og en runde er ca 1,7 km. Man kan også velge om man vil ha tidtaking eller ikke. Det er lov til å gå hele veien om man ønsker det, og tempo styrer man selv etter egen form. Husk at litt aktivitet alltid er bedre enn ingen! Vi trekker ut premier blant deltakerne. 

Se løypekart

Herd sin fotballgruppe blir med oss denne dagen og selger enkel mat

For mer info, se nettside her

Påmelding her

Vi ses!

Ved spørsmål:
monica.isaksen@bedriftsidretten.no
Tlf 47 62 15 38

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x