Oktobermila går lørdag 15. oktober 2022

Vi er blitt gjort oppmerksom på at vi har fått et nytt løpstilbud i Ålesund. Riktig nok blei løpet arrangert i fjor for første gang, og nå er planleggingen kommet godt i gang for ei ny oktobermil. Det er Ludvig With som privatperson som har tatt initiativ til løpet, og han har fått med seg flere medarbeidere på planlegging og gjennomføring av Oktobermila.

Løpet starter ved Lerstad barneskole og snur ved Fagerlia v.g.s. ute i Fagerlia. Man løper 5 km før man snur. I år vil det også bli arrangert 5 km i samme løype, og som har vending ved 2,5 km-skiltet. Det vil være vakter i kryss og overganger.

Det blir medaljer til alle, pokal til de to vinnerne og gevinster uttrekt på startnummer.

Løyperekordene på 10 km fra i fjor er på 37.37, satt av John Gunnar Dybvad i herreklassen og Louise Skak med 41.02 i kvinneklassen.

For mer info, se løpets nettside (løpet er fulltegnet og er nå stengt for påmelding)

Årets medalje ser slik ut
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x