Les om superpensjonisten Atle Nytun i RunnersWorld

I siste nummer av Runnerś World Norge kan vi lese intervju og se bilder av vår egen Atle Nytun. Over fire sider møter vi løperen Atle og får vite mer om hans løpetrening, samtidig som vi får gode råd på vegen

Atle er nå 78 år og startet sin løpekarriere i 40-åra. Han trener annen hver dag og har stort sett aldri vært skadet. I 2022 løp Atle over 1200 km, enten rundt i Hatleholen, på Kondistreningen eller på tredemølle i kjelleren. Han ligger godt an på veteranstatistikkene hvert år, både på halvmaraton, 10 km og 5 km. Maraton har han sluttet med.

Ikke alle løpere på hans alder har egen manager. Men det har Atle. Konen Torill er både støttespiller, manager og «trener», sier hun selv. Les mer om Atle i dette innslaget, enten i magasinet eller i den digitale utgaven

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x