Onsdag 16. august blir det sommerløp på Fjordstien

Kart

Bedriftsidretten arrangerer løp neste onsdag på Fjordstien med start og mål i Hatlevika ved småbåthavnen. For å komme dit må man kjøre, sykle eller gå vegen ned til Hatlane Syd fra Malagahøyden i Hatlane. Nedkjørselen er like øst for Hatlane Omsorgsenter og Ålesund Tennisklubb sitt anlegg. Det skal være bra med parkeringsplasser ved start.

Det er første gang det blir arrangert løp på Fjordstien da turvegen langs Borgundfjorden er ganske nylig opparbeidet. Det kan være litt smalt noen plasser, men hold godt til høyre når du møter andre og til venstre når du passerer en person.

Påmelding kan du gjøre her

Arrangøren sier dette om arrangementet:
Løpet Fjordstien/Hatlevika har start og mål ved småbåthavna i Hatlevika. Løpet går i hovedsak på grus og er kun lett kupert. De som skal løpe 4 km starter kl 18.00 og løper vestover på Fjordstien før de snur etter 2 km (merket) og løper tilbake til mål.

De som løper 8 km starter kl 18.10 og løper først 2 km østover på Fjordstien (merket) før de snur og løper tilbake vestover 4 km, snur samme sted som 4 km, og tilbake til mål i Hatlevika. 

Bedriftsidretten sin nettside

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x