Da er vinterkarusellen over for denne gang

Foto: Angelique Helset

Lørdag 7. mars gikk det siste løpet i Ålesund Vinterkarusell med god deltakelse. 77 løpere gjennomførte en av de to distansene på 5 eller 10 km. Det er arrangøren, Ålesundløpene veldig godt fornøyd med. Snittet på deltakere i vinterkarusellen har lagt på ca 70 løpere, ganske likt fordelt på de to distansene. Alderen på deltakerne har lagt mellom 7 og 90 år.

På det siste løpet var vi så heldige at tre gode, lokale løpere fra Hofseth Running la treningsøkta si til vårt løp med offisiell tidtaking. Håkon Stavik fra Langevåg og Simon Steinshamn fra Tingvoll vant 10 km på gode 31.04 uten å anstrenge seg nevneverdig. Det er også ny løyperekord. Kjekt var det også at Iver Matias Glomnes fra Valldal stilte opp for å gi guttene fra Hofseth Running Team kamp om seieren. Han kom i mål bare 20 sekund bak vinnertida.

På 5 km hadde Anna Skorpen fra Ålesund tatt turen fra Stockholm for å teste formen på 5 km. Bare en mann kom foran Anna i mål, og vinnertida til Anna blei 17.56, som også er ny løyperekord.

Etter løpet var det premieutdeling av løpekrus og heile 55 utøvere var kvalifisert til å motta dette. Her ser du stillingen etter at alle 5 løp er unnagjort.

Her kan du lese reportasje fra løpet på kondis.no.

Neste løp blir Vårditen onsdag 1. april med start kl. 18.00 på fortauet i Rattviksvingen. Vårdilten er på kun 4,3 km, og vi har også klasse for trim uten tid. Her kan du melde deg på Vårdilten. Legg merke til at startkontingentene er hevet p.g.a. økte utgifter. Nå koster det 75 kr å delta på våre vanlige løp for de som er under 16 år. De andre betaler 150 kr. PÅ maratonarrangementa er det andre priser. På Vårdilten blir det uttrekk av gavepremier pluss at de to vinnerne får utdelt pokal.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x