Kybartas og Vatnaland var best i den korte løypa rundt Lerstadvatnet

Det siste vinterløpet i Ålesund blei avviklet rundt Lerstadvatnet lørdag ettermiddag. Etter værforholda å dømme, skulle en tro at dette var et sommerløp med høye temperaturer og tørr løype.

Lengden på traséen rundt vatnet er 1,7 km. Noen sprang 3 runder (ca 5 km) og andre løp 6 runder (ca 10 km). Dessuten inneholdt løpet en liten runde rundt Lerstad skole for de heilt små, og en runde rundt vatnet for barn og familier. Tilsammen var 148 deltakere med smått og stort påmeldt løpet. Løypen rundt vatnet er i terreng og har en tøff motbakke på hver runde.

Det er Bedriftsidretten som arrangerer løpet, og de vil fortsette å arrangere løp en gang i måneden framover i forskjellige løyper. I dag var familieklassen størst da dette var hovedfokus i planleggingen. Neste gang det blir familieløp her blir det også åpen kiosk og tilgang til toiletter.

De to beste på 5 km blei Rolandas Kybartas med tiden 19.16 og Janne Elin Vatnaland på 20.16. Vinnerne på 10 km blei Jan Ketil Vinnes med 38.10 og Anna Barton på tiden 53.08. Janne Elin Vatnaland og Jan Ketil Vinnes vant også Vårdilten på onsdag som fant sted bare 2 km unna Lerstad.

Se flere bilder her

RESULTATER 5 KM

RESULTATER 10 KM

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x