Flott debut for sommerløp på Fjordstien

Sommerløpene i Ålesund fortsatte onsdag med 4 og 8 km distanser på den nye Fjordstien i bydelene Hatlane og Åse. Start og mål var i Hatlevika ved småbåthavnen. Nesten heile traséen er på grus og er lett kupert.

Bedriftsidretten var arrangør, og man var litt spent på forhånd om turstien var bred nok til et slikt løp der også vanlige turgåere tar kveldsturen sin. Men det gikk veldig bra og løypen fikk gode tilbakemeldinger. Endelig et løp utenom asfalt, var det flere som kommenterte. Forholda for løping var optimale langs Borgundfjorden denne onsdagskvelden i august. Det var overskyet vær, ikke vind og 15 grader under løpet.

8 km blei vunnet av Kristoffer Tollås, Ålesund på tiden 26.36 foran Petter Hørthe, Ålesund FIK med tiden 28.42. På tredjeplass kom Karl Idar Vik, Syvde IL på 28.43. Kristoffer Tollås er nå flyttet hjem til Ålesund, og vi håper vi får se han på mange lokale løp framover.

Beste kvinne på 8 km blei Janne Elin Vatnaland, Ålesund på tiden 31.05. På andreplass kom Siri Haugen, Blindheim IL med tiden 39.21. Nummer tre blei Audhild Farstad på 40.27.

4 km blei vunnet av Arve Romslo Schistad, Ålesund på tiden 14.59. På de neste plassene kom to kvinner. May Evy Nesheim, Velledalen IL tok andreplassen med tiden 16.19 og som nummer tre kom Emma Olivie Sandvik Aarsæther, Langevåg på 17.49.

ALLE RESULTAT

FLERE BILDER

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x