Påmeldingen til Vardeløpet på Sula er åpnet

Motbakkeløpet Varden Opp har vært arrangert nesten hvert år siden 2004 fra Langevåg sentrum til Storevarden (770 m.o.h.) på Sulafjellet. I år har arrangøren en annen tilnærming til løpet.

De kaller nå arrangementet Vardeløpet da det er flere løp med navnet Varden Opp, blant annet i Molde. Men når sant skal sies så var arrangøren Vonløypa først ute. Navnet kan forsvares i og med at man passerer varder på vegen opp. Vonløypa er en organisasjon som skal tilrettelegge tilkomsten for turgåere på Sula. 

Løpet i år går fra Devoldfabrikken i Langevåg til målgang ved Vonhytta på 510 m.o.h. i samme trasé som tidligere. Løypelengden er på 4,5 km. Det blir en konkurranseklasse med tidtaking som tidligere. Men i år blir det lagt mer vekt på mosjonister og familier med fine premier trekt ut på startnummer.

Påmeldingen er nå åpnet

Familievennlig
Arrangøren sier at de i år vil arrangere et Vardeløp som er mer familieorientert enn tidligere. «Det blir kjekke aktiviteter opp gjennom hele Vonløypa, en spennende reise fra foten av fjellet til Vonhytta. Kanskje er du så heldig at du treffer på Rødhette, Askeladden, Reveenka, Bukkene Bruse, Gullhår, eller Trollene fra Dovrefjell,» sier de. Det blir  også kjekke aktiviteter når du ankommer Vonhytta.

Arrangementet på facebook

Link til løypekart

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x