Fire løyperekorder i Emblemsløpet Opp

De tre beste herrene på den korte distansen. Fra venstre, Frode Mauren (nr. 3), Kristian Nedregård (vinner) og Per Inge Bjørnestad (nr. 2). Foto Susan Gjerde

Søndag 27. august gikk den 10. utgave av Emblemsløpet Opp. Arrangementet har utviklet seg og blitt større på disse ti årene. Det er nå satt opp tre distanser der den ene på 3,5 km er beregnet for store barn og ungdom under 16 år. De to andre distansene er på 7,5 km og 14,5 km og er like mye fjelløp som motbakkeløp. Det er også anledning til å springe uten tid.

Alle distansene har målgang på Grønnevollen ved Frielebu. 70 deltakere kom i mål på årets løp der 30 løpere sprang 7,5 km og 33 løpere kom i mål på den lengste distansen. I undomsløpet var det 7 deltakere som fullførte.

Riktig nok var det bare andre året at disse distansene blei løpt, men det blei nye løyperekorder i begge løypene, både for menn og kvinner.

Sindre Selvig, Emblem IL vant den lengste distansen på tiden 1.20.07. Det er ny løyperekord. Han slo bestetida til Marcus Megrund fra i fjor med noen sekunder. Beste kvinne på distansen blei Janne Elin Vatnaland, Ålesund med tiden 1.33.45, også det ny rekord. På den korte distansen seiret Kristian Nedregård, Ålesund på tiden 33.43 og der beste kvinne blei Cornelia Holene med tiden 36,47, begge med nye løyperekorder.

Se video fra løpet, laget av Sigbjørn Lerstad og Mina Bratvold

Alle resultater

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Helge Åkernes
Helge Åkernes
8 months ago

Takk for flott samarbeid om årets «Emblemsfjellet opp». Neste år skal vi bikke 100 deltakere i de 3 konkurranseløpene, og like mange i «Barneløpet» ved Emblem bedehus!
Hilsen Helge og Olaug i Åpne Dører

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x