Østremsetra Opp er flyttet til august måned

Veldedighetsløpet Østremsetra Opp, fra sand til seter, vil i år bli arrangert søndag 18. august. (Merk både dag og dato). Det er bare klokkeslettet som er det samme som i tidligere løp. Løpet starter kl. 15.00 fra bommen på Emblemssanden. Turgåere kan starte fra kl. 13.00 fra Klubbhuset, like ved Emblem barneskole. Forhåndspåmeldingen er kun for de som løper på tid. Prisen her er satt ned til 200 kr per person, uansett alder.
Her kan du melde deg på

Det som er nytt i år er at adgangsprisen for å delta i trim/turklassen er satt ned til 50 kr per snute, uansett alder. Disse er også med i trekningen av fine gavepremier. Foreløpig er følgende premier klare: Billetter til Klatreparken i Valldal, gratis padling i regi av Uteguiden og gratis adgang til bowling på Baronen i Spjelkavik. Dessuten blir det utdeling av vandrepokaler til de to totalvinnerne, og pokaler til klassevinnerne i konkurranseklassene.

Østremsetra Opp er et veldedighetsløp og sjefen sjølv, Jan Ketil Vinnes, har bestemt at i år går alle pengene som kommer inn til KRIK (KRisten Idretts Kontakt) sitt arbeide med å starte idrettslag i fattige Kambodsja.
På løpets nettside kan du lese mer om arrangementet.

Her kan du se løypekart

Se også arrangementet med kart til startsted på terminlista

Per Jan Helset (bildet) i Ålesundløpene hjelper Jan Ketil Vinnes med de praktiske gjøremål på løpet
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x