Eikenosa Opp nærmer seg

Starten er heilt nede ved sjøen

Eikenosa Opp blei i år flyttet fra 1. mai til 19. juni p.g.a. de strenge Convid 19-påbuda vi hadde i mai. Nå er situasjonen i Ålesunds-området en helt annen, og det er nasjonale tiltak som gjelder.

Nå kan alle delta, uansett hvilke kommune man kommer fra, og påmeldingen er åpen. Du kan melde deg på her

Men fremdeles må vi ta visse hensyn ut fra 1 meters-regelen. Det blir derfor enkeltstart med 30 sekund mellom hver løper. Det blir ikke seedet startrekkefølge, så da kan det fort skje at man tar igjen eller blir tatt igjen av en annen løper. Da er det viktig å holde god avstand når man passerer.

Det blir ikke samling på toppen som tidligere. Når løperen kommer i mål, må han/hun så fort som mulig begynne på nedover-turen. Det vil bli kjørt opp på fjellet eget tøy og egen drikke som deltakeren har med seg til start. Legg fra deg startnummeret i mål før du begynner på returen. Premier på startnummer vil bli trekt ut etter løpet. Arrangør er Skigruppa i Emblem IL, i samarbeid med Ålesundløpene
Mer info om løpet kan du finne her

Første løper starter kl. 15.00.30, heilt nede i Eikenosvågen. Alle løperne skal få info om sitt starttidspunkt dagen før løpet. Blir vi akkurat 100 deltakere, starter siste løper 50 minutt etter første startende. Det er viktig å møte opp i god tid før sitt individuelle start-tidspunkt.

Mål er oppe ved Røssevollvatnet
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x