Eikenosa Opp blei gjennomført med intervallstart

Her ser vi andremann i Eikenosa Opp med rød jakke, Sindre Fylling. Startnummer 385 er Kristoffer Nonstad. Løperen med ryggen til er Roy Bratseth

Eikenosa Opp skulle vært arrangert lørdag 1. mai, men arrangøren valgte å utsette løpet, i stedet for å avlyse. For å minske faren for Convid-19 smitte, blei det innført enkeltstart, der løperne startet med 30 sekunds mellomrom. Det fungerte fint, selv om førstemann i mål ikke var vinneren av løpet. Det hadde man kanskje unngått hvis det var seedet startoppstilling, selv om man heller ikke da var sikret at førstemann var vinneren.

Arrangementet i år var ganske enkelt, uten premieutdeling og grillfest oppe på fjellet. Men dette får vi ta igjen neste år. Det eneste deltakeren fikk i år, var elektronisk tidtaking, forfriskning av vann i målområdet og transport av tøy opp på fjellet.

Yr.no hadde meldt en del regn under arrangementet, men det stemte ikke. Oppholdsvær, lite vind og 14 grader var rammen rundt løpet, heilt optimalt for løperen.

Vinneren i herreklassen blei Erlend Nilsen Sandnes fra Emblem på tiden 19.47 og Elida Fuglem, Valldal på tiden 25.13. Vi må også nevne 12-åringen som blir 13 år i september, Emil Stokkan Hamnøy som kom på fjerdeplass med tiden 22.30. Aner vi her en kommende storløper i motbakkeløp?

Her kan du lese reportasje fra løpet.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x