Jentebølgen i Ålesund går torsdag 7. juni

Det er ikke bare Ålesundløpene som arrangerer løp i Ålesund kommune. Valder IL er den lokale arrangøren som avvikler Jentebølgen på våre kanter. Start og mål er mellom Color Line Stadion og Sunnmørshallen. Tre kvarter før start begynner underholdningen og oppvarmingen. Ruten går langs Nørvegata, litt forbi Kolvikbakken Ungdomskole, før en returnerer tilbake til Sunnmørshallen, via Borgundveien.

I fjor deltok 550 jenter der Ålesund FIK sin Elisabeth Rørvik blei totalvinner. Det blir tidtaking på de tre beste jentene og kanskje vanker det en blomsterkvast, pluss positiv omtale på de beste. Dette er 14. gangen at Valder IL arrangerer løpet, og før den tid var det Ålesund FIK som var lokal arrangør.

En ca 20-30 jenter løper hele veien, men de fleste tar løpet som en gåtur, både med rask gange eller på rusletur. For dette skal være herlig avslappende og lite konkurransepreget. Etterpå er det lov å hygge seg på byen.  På forhånd får deltagerne utlevert godt utrusta goodie-bags (på godt norsk). Det er mulig å melde seg på heilt inntil en time før start.

Ålesund Fotballklubb skal stille med harer, og det skal bli spennende å se om harene fullfører heile løpet. Også kjærester til Ålesundspillere og ansatte vil stille opp på løpet.

Se nettsida for jentebølgen i Ålesund

Les også om Jentebølgen på facebook

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x