Sommerkarusellen er kontrollmålt på nytt

Autorisert løypemåler i Kondis, Sigbjørn Lerstad har nå, enda en gang, målt de to løypene i Ålesund Sommerkarusell. Så nå er både 5 og 10 km-traseene klare til å bli testet av rekordhungrige mosjonister. Løypene er lettløpte med en liten bakke underveis, som bare gjør det godt for løperne å komme ut av en ensidig rytme. Det har vært noen justeringer av løypa de siste åra etter som bommen ved vending 5 km har vært flyttet på. Målingen i forrige uke viste at lengdene stemte godt overens med løypene vi har brukt de siste åra. På 10 km var det bare en korreksjon på 8 meter, og det er godkjent. Også km-merka er oppmålt på nytt.

Sommerkarusellen starter onsdag 13. juni ned start fra vestenden av Lillevatnet kl. 18.00. De neste datoene er onsdag 11. juli og 8. august. Nytt i år er at man kan melde seg på alle løpa på en gang eller de løpa som en vet en skal være med på. Vi har også opprettet en klasse trim uten tidtaking. Alle som deltar på 2 eller 3 løp får utdelt Sommerkarusellens løpekrus på siste løp. Vi trekker også ut noen gavepremeier på hvert løp.
Les mer på løpets nettside her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x