Det er klart for nytt vinterløp i Ålesund

Frode Mauren i aksjon på løp nr. 2

Lørdag 11. januar blir det tredje løp i vinterkarusellen arrangert innover Brusdalen. Felles start fra Dekkmann er kl. 15.00 for både 5 og 10 km i kontrollmålte løyper. Det er meldt mildvær, så det blir garantert bare veier. Vi er i den mørkeste tiden, så vær synlig og bruk refleks. Etter løpet blir det anledning til å ta til seg saft. Når siste løper er i mål blir det premieutdeling med noen gavepremier på uttrekk. Startnummeret legger du fra deg før du drar hjem til varm dusj. Toaletter blir å finne i Borgundhallen, like ved start/mål

Hvis du deltar på 3-5 løp i vinterkarusellen, får du løpets krus etter det siste løpet 7. mars. Oversikt over antall løp på deltakeren finner en ved å gå inn på serier i resultatlista på eqtiming.no.

På lørdag har vi egen fotograf som vil følge løpet. På eqtiming.no finner en resultater like etter at løperen er i mål. På kondis.no kan en, litt seinere på kvelden, lese reportasje fra løpet,

Husk at vi også har en klasse trim uten tid, både på 5 km og 10 km for de som ikke vil kringkaste tida si. På de to første løpa har vi hatt mellom 60-70 deltakere og det er vi godt fornøyd med. Nå er det jo nytt år og nyttårs forsettet må være å øke aktiviteten for å bedre livskvaliteten. Velkommen til løp!
Påmelding her

Subscribe
Notify of
guest

1 Comment
most voted
newest oldest
Inline Feedbacks
View all comments
Veronika
Veronika
4 years ago

Hvor får i startnummer?

1
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x