Gode værutsikter for det 4. løp i Ålesund Vinterkarusell

Foto: martin Hauge-Nilsen

Lørdag 8. februar er det igjen klart for vinterkarusell innover Brusdalen. Vi har studert værvarslet på yr.no og kan med glede konstantere at det blir gode forhold for løping denne lørdag ettermiddag. Det er meldt skiftende skydekke, temperatur på 8 grader og lett bris i Fremmerholen mellom kl. 12-18.

19 løpere har allerede greid kravet til å motta løpekrus på siste løpet som går 7. mars 2020. Det vil si at de allerede har deltatt på tre løp i karusellen. Men alle som til nå har deltatt en gang, kan fremdeles sikre seg koppen som blir delt ut på avslutningen etter det femte løpet.

Påmeldingen kan gjøres her på eqtiming.no. Alle som er 15 år i år og de som er yngre, betaler 50 kr i påmeldingsavgift. De andre betaler 100 kr. Til alle som er eldre enn 18 år, blir det sendt e-faktura på e-postadressen. De andre kan betale med Vipps eller kredittkort. Både på 5 og 10 km har vi trimklasse uten tidtaking hvis noen foretrekker det. Har man problemer med påmeldingen, kan man kontakte arrangør eller eqtiming.no, så blir det hjelp å få. Uansett, alle skal få være med.

Etter løpet blir det uttrekk av noen få gavepremier. Vi håper de fleste blir igjen til alle løperne er i mål. Været denne gangen skulle i hvert fall ikke gi grunn til å sende folk tidlig hjem. Ha med litt ekstra tøy, så blir det triveligere. Det blir tilgang til saft og cola i målområdet. Toaletter finner en i Borgundhallen. Av miljøhensyn bruker vi opp igjen startnummeret, så legg fra deg det før du drar hjem. Ha på deg refleks under løpet; det blir fort mørkt. Utdeling av startnummer blir ved Dekkmann i Fremmerholen fra kl. 14.15.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x