Ikke sommerferie for løpene i Ålesund

Første løpet i Ålesund Sommerkarusell blei avviklet onsdag 12. juni i fint sommervær og med godt frammøte. 62 deltakere møtte opp ved Lillevannet for å løpe 5 eller 10 km i kontrollmålte løyper. 10. juli og 14. august kan alle løpere i Ålesundsområdet gjøre det samme, enten man er fastboende eller feriegjest. Påmelding til de neste løpa i sommer kan du gjøre her

Det var stor spennvidde blant løperne denne gangen, både i alder og i tid. Det er slik vi vil ha det. Vi har plass både til supermosjonisten og til 7-åringen. 5 km-distansen passer til de fleste på alle nivå. Etter løpet samles vi til premieutdeling og til prat.

Alle som enda ikke har deltatt på årets sommerkarusell, kan fremdeles sikre seg pokalen. To deltakelser holder i massevis. Også blir det uttrekk av gavepremie etter hvert løp når alle er kommet i mål.

Her kan du lese reportasje fra det første løpet

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x