Pederløpet, et nytt motbakkeløp i Spjelkavik

Fra toppen av skiheisa

Spjelkavik Idrettslag og Spjelkavik Skolekorps har tatt initiativ til å arrangere Pederløpet, et nytt motbakkeløp langs turheisa i Spjelkavik opp mot fjellet. Dette er det andre motbakkeløpet som blir arrangert nå i sommer på Spjelkavikfjellet.

Pederløpet er et minneløp om Peder Nedregård som, for ikke lenge siden gikk bort. Peder var bl.a. æresmedlem i idrettslaget, og gjorde et fantastisk dugnadsarbeid for laget. Han holdt også oppsynet med turboka på Høgkubben, og hadde utallige turer over heile fjellet. Jeg treff han ofte søndag formiddag da han var på vei ned igjen, mens jeg var på vei opp mot Emblemsfjellet.

Motbakkeløpet går fra Myrstad Mathus i Spjelkavika til toppen av alpinbakken lørdag 31. august med start kl. 12.30 for konkurranseløpere

Arrangøren sier dette om arrangementet: «Er du eller dere den ukårede mester opp Skiheisa i Spjelkavika – eller ønsker du bare å bli med på noe morsomt? Bli med ung som gammel – gå, løp eller krabb opp bakken. Alpinbakken er ryddet og klar. Samtidig støtter du Spjelkavik Idrettslag og Spjelkavik Skolekorps og deres innsats for lokalmiljøet i Spjelkavika.»

PEDERLØPET kl. 11-16
Start ved Gøta gård i Spjelkavika utenfor Myrstad Mathus og mål på toppen av skiheisa/alpinbakken. Løypa går forbi skolene, forbi fjellfoten før du begynner på stigningen mot toppen. De som ønsker å bare gå løypa for å heie frem de andre er velkommen til å starte kl 11:30. Startnummeret koster kr. 100 som går direkte til SIL og Korpset. Startnummeret fungerer også som et lodd og fullfører du løpet/turen til toppen, er du med i trekningen av flotte premier levert av utstillerne på markedsplassen.
Startnummer kan kjøpes/hentes i Cafe «En Trap Op» fra torsdag 8. august og så langt billettene rekker.​

TIDSPUNKT:
11:30 – START Trimklassen
12:30 – START Tidtakerklassen
14:00 – START Bedriftsklassen
15:00 – Premieutdeling og Startnummer-trekning

Utsikt fra toppen av alpinbakken
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x