Ålesundløpene tillater nå 200 deltakere i Sommerkarusellen

En glad gjeng fra Velledalen IL på sommerkarusellen i fjor

Helsemyndighetene åpner opp for 200 deltakere i gateløp etter 15. juni. 1. løp i Ålesund Sommerkarusell blir arrangert 17. juni og går dermed klar av de tidligere restriktive bestemmelsene.

Allerede nå (4. juni) er det påmeldt 70 deltakere på både 5 km og 10 km- distanser. Deltakerrekorden er fra august i fjor. Da fullførte 85 løpere; så vi aner at denne rekorden kan ryke nå.

Vi starter 10 km først der startsignalet går kl. 18.00. Kl. 18.05 er det 5 km som står på tapetet. På den måten sikrer vi at sjansen for nærkontakt mellom løperne blir mindre. Så langt gjelder også 1-meters regelen, og den er viktig at alle passer på.

Vi legger opp til seeda startoppstilling, og vil sikre oss at den første løperen i mål også er vinneren av løpet eller distansen.

Myndighetens krav på smittevernregler må følges med håndvask og bruk av engangsstartnummer. Vi får ikke lov å ha premieutdeling, men det tar vi igjen seinere. De som deltar på alle tre løpene får utdelt løpets flotte løpekrus på det siste løpet 12. august. Husk også å ta med deg egen drikke på flaske.

Vi antar at det blir stor tilstrømming av løpere. Derfor prøver vi å sikre oss heile parkeringsplassen ved Lillevatnet til start/målområde. Men det er god plass til parkering rett over veien, ved Sparebanken Møre og ved Kiwi-butikken.

Her kan du melde deg på og se hvem som er påmeldt

Les mer på løpets nettside

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x