Du kan løpe Østremsetra Opp SelfTiming fra 1-23. august

Målområdet på Østremsetra. Foto: Martin Hauge-Nilsen

Vi har nå lagt inn Østremsetra Opp SelfTiming som arrangement på påmeldingslista under ålesundløpene.no.

Her kan deltakere løpe distansen: bommen på Emblemssanden til veiviserskiltet på Østremsetra fra 1. – 23. august 2020. Alle kan prøve løypen, gjerne flere ganger, uansett tid på døgnet. Du kan registrere deg på eqtiming.no under Østremsetra Opp SelfTiming ved å betale 200 kr. På min side kan du registrere tiden din eller bestetiden. Da er du med i trekningen av flotte gavepremier under premieutdelingen søndag 23. august kl. 15.30. Det er ikke nødvendig å være tilstede under premieutdelingen. Premien får du uansett. Du kan delta både på Østremsetra Opp SelfTiming og Østremsetra Opp 23. august. Da øker du vinnersjansen med 100 prosent.

Ideen om Østremsetra Opp SelfTiming ble undfanget under koronatiden for å minske sjansen for oppsamling av større menneskemengder der 1-meters regelen er vanskelig å unngå. Alle inntekter går til veldedig formål.
Påmelding Østremsetra Opp SelfTiming kan du gjøre her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x