Sommerkarusellen er fulltegnet, men det kan bli plasser ledige

En måned før fristen gikk ut er påmeldingen til 1. løp i Ålesund Sommerkarusell 17. juni fullbooket. På grunn av koronakrisen og smittevernregler var det bare lagt ut 50 startplasser. 35 løpere er påmeldt 10 km og 15 deltakere vil springe 5 km.

Men arrangøren, Ålesundløpene tar høyde for at dette fort kan endre seg. Myndighetene har antydet og det ligger litt i kortene at situasjonen rundt idrettsarrangement av denne typen kan endre seg etter 15. juni. De kan da tillate opptil 200 deltakere i løp utendørs etter visse vilkår, har det vært sagt. Når slike bestemmelser vil komme, vet ingen. Men vi følger nøye med.

I mellomtiden er det bare å trene. Vi forstår at mange løpere er sugne på konkurranser, og nå begynner det å åpne seg. Ålesundløpene vil i hvert fall arrangere løp hver måned fremover.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x