Juli-utgaven av Sommerkarusellen hadde 81 deltakere

Fra starten på 10 km på det andre løpet

Onsdag 8. juli gikk den andre utgaven av Ålesund sommerkarusell. Været var bra under arrangementet, til tross for regnbyger ellers på dagen. 40 deltakere gjennomførte 5 km og 41 løpere kom i mål på 10 km. 17 av disse deltakerne var kvinner, de fleste på 5 km.

Arrangøren hadde også denne gangen igangsatt tiltak for å hindre eventuell spredning av koronavirus. Distansene 10 og 5 km hadde ulike starttidspunkt, og vi slapp unødig sammenstimling i startområdet. Vi merker oss at arrangementa våre nå har fått en viss publikumstiltrekning, men disse holdt seg på anstendig avstand.

Vi er også glade for at Sunnmørsposten omtaler løpa våre, men vi kunne kanskje tenke oss dekning med flere bilder og flere resultat. Det er ikke alltid lett å konkurrere mot fotballen som har en mye større menighet enn lokale løp.

Praten og samling etter et løp er viktig, og vi beklager at dette ikker er ivaretatt denne sommeren. Grunnen er selvfølgelig den situasjonen heile verden er oppe i nå. Men på det siste løpet 12. august planlegger vi premieutdeling der alle med tre løp i karusellen får utdelt løpekrus med bilder fra Sommerkarusellen i fjor.

Les reportasje fra løpet på kondis.no

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x