Sommerkarusellen fortsetter 8. juli

Fra starten på 5 km i det første løpet i juni. Foto: Angelique Helset

2. løp i Ålesund Sommerkarusell går onsdag 8. juli. Smittevernreglene vi hadde på det første løpet fortsetter å gjelde. Det blir derfor start kl. 18.00 på 10 km og 18.05 på 5 km for at løperne ikke skal komme for nær hverandre i starten. Det blir seedet oppstilling i startområdet for å unngå nærkontakt. Hold god avstand og husk 1-meters regelen. Alle får tilgang til hånddesinfeksjon som vil stå på bordet ved henting av startnummer.

Arrangøren stiller ikke med drikke fra beholder, så deltakerne må ha med seg egen drikke. Vi ber om at deltakerne forlater arenaen etter hvert som de er kommet i mål. Det sosiale får vi ta igjen seinere, og premieutdeling tar vi etter det siste løpet 12. august med utdeling av løpekrus til de som har deltatt på alle løpa i sommerkarusellen.

Vi starter utdeling av startnummer allerede fra kl. 16.30 i startområdet og vi anmoder alle om å være tidlig ute. Hent startnummer først og start oppvarmingen etterpå, er anmodningen fra arrangøren. Det blir ikke så varmt som det var i det første løpet. Yr.no melder om 12 grader, litt regn og ikke noe vind. Gode løpeforhold med andre ord.

Påmelding kan du gjøre her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x