73 løpere fullførte siste løp i Sommerkarusellen.

Løpets gladeste deltaker var Erik Hellandsvik Domaas.

Onsdag 12. august gikk det tredje og siste løpet i Ålesund sommerkarusell. Det var nydelig sommervær og god temperatur i målområdet før start. Noen synes det var vel varmt, men Vasstranda har sine skyggepartier og de fleste kom seg velberget til mål. 5 km hadde 39 deltakere og på 10 km var det 34 fullførende løpere.

Løpets eldste deltaker var Oddvar Rønneberg fra Sykkylven på 5 km. 85-åringen fullførte distansen på tiden 33.07. Det er ny årsrekord i Norge i klasse 85-89 år.

25 deltakere hadde gjort seg fortjent til premie, som var et løpekrus med bilder fra Sommerkarusellen 2019. Oversikten på dette kan du finne her. Totalvinnere var Joachim Tranvåg og Louise Skak på 10 km og Vegar Homlong og Ingrid Helen Antonsen på 5 km.

Løpets eldste deltaker var Oddvar Rønneberg på 85 år

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x