Østremstra Opp med flotte gavepremier

Fra målområdet på Østremsetra Opp 2019

Søndag 23. august kl. 14.00 går startsignalet på Østremsetra Opp, fra sand til seter, der starten er lagt til bommen på Emblemssanden. Målgang er på Østremsetra, oppe på Emblemsfjellet. Det er 7. gang løpet blir arrangert, og den er avtakeren til Emblemsløpet, som gikk nede i bygda.

Påmeldingen er kommet i gang, og værmeldingen er ganske lovende. Det er meldt høye temperaturer, men kanskje litt regn ut på dagen. Det kan bare være en fordel for løperne. Løyperekordene har Tom-Erik Lukkedal på tiden 23.12 fra 2014 og Tonje Brandal på 28.58 fra 2015. Løpet har også egen trim eller turklasse uten tidtaking. Deltakere i denne klassen kan også melde seg på via nettet eller fra kl. 12.00 på Bedehuset. Betaling her skjer kontant eller via Vipps. Målet for turklassen er Friele-bu, 2 km fra Østremsetra.

Dette er et veldedighetsløp der Jan Ketil Vinnes står i spissen, men han får med seg mange hjelpere fra Bedehuset på Emblem. Alle inntektene går til organisasjonen «Åpne Dører».

Etter løpet blir det premieutdeling på eller utenfor Emblem Bedehus kl. 16.00. Det blir trekt ut gavepremier på alle som deltar på et av løpa på Østremsetra Opp. Det gjelder altså turklassen, konkurranseklassen og Selftiming-løpet.

Gavepremiene blir aktivitetspremier i form av hotell og bading i Fosnavåg, Gocart-time i Oslvika, aktivitets- og klatreopplevelse i Valldal og mye mer. Alle som deltar i arrangementet sikrer seg lodd til denne trekningen.

Påmeldingen til løpet kan du gjøre her

Mer info finner du på hjemmesiden

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x