Ålesund Nyttårsmaraton nærmer seg

Bildet viser årets T-skjorte som blir lagt ut for salg

Påmeldingen til Ålesund Nyttårsmaraton onsdag 30. desember er kommet godt i gang. Arrangør i år er Ålesund Løpevenner med Jan Ketil Vinnes i spissen. Alt overskudd i år går til Kirkens Nødhjelp til bekjempelse av sultkatastrofe i kjølevannet av Convid 19. Distansene blir halv- og helmaraton og 5 km. Alle distansene er kontrollmålte.

I år blir det salg av T-skjorter som også går til samme gode formål. T-skjorten kan kjøpes til 300 kr før, under og etter arrangementet.

Koronasituasjonen gjør at arrangøren må sette inn ekstra smitteverntiltak. Det er satt et tak på deltagertallet da arrangøren bare kan ha 200 løpere ute i løypen samtidig. Drikkestasjonene blir litt begrenset, og det blir servert flaskevann. Det skal være god avstand mellom løperne, spesielt i start- og målsonen blir dette viktig. I år satser vi på puljestart etter antatt slutt-tid som man legger inn i påmeldingen. Dette gjelder halvmaraton og 5 km der puljene starter med 1 minutts mellomrom. Det blir også begrenset adgang til premieutdelingen i kirkekjelleren til Spjelkavik Kirke etter løpet.

Det blir ikke anledning til å bruke garderobene på Family Sports Club i år. Vi anmoder derfor alle deltakere til å skifte og dusje hjemme. For utenbys deltakere er det mulig å bruke Svømmehallen på Moa mot framvisning av deltakermedalje. Svømmehallen er åpen til kl. 19.00 denne dagen.

Påmelding her

Årets T-skjorte. Foto: Lillys studio
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x