Karstein Sørland blir 90 og feirer dagen med Nyttårsmaraton

Karstein Sørland på Vinterkarusell

Karstein Sørland, Emblem IL har deltatt nesten hvert år på Ålesund Nyttårsmaraton. Han har bursdag i romjulen, og som regel feirer han bursdag en dag eller to etter Nyttårsmaraton. Men i år faller dagen på samme dag som arrangementet blir avviklet.

Karstein Sørland blir 90 år søndag 29. desember, og hva er ikke mer naturlig for en 90-åring enn å feire dagen med å springe halvmaraton. Han får følge med sønnen Svein innover Brusdalen.

Medaljen alle får i Nyttårsmaraton. Foto: Martin Hauge-Nilsen

Karstein liker å være tidlig oppe og ute, i likhet med det Konrad Brunstad i Velledalen også praktiserte for noen tiår siden. Karstein starter på sin halvmaraton kl. 09.00 og er i mål før de andre halvmaratonløperne starter kl. 12.00. Fullfører han, blir han klassevinner.

Karstein Sørland er en aktiv mann og deltar fremdeles på Emblem IL sine klubbløp i orientering. Han har flere mesterskap bak seg i internasjonale orienteringsløp for veteraner. I Ålesundløpene er han en ivrig deltaker på alle løpa våre. Vi ønsker Karstein Sørland lykke til med løpet og gratulere med dagen!
Karstein er påmeldt. Her kan du også melde deg på

Karstein Sørland på Sommerkarusell
Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x