Eikenosa Opp blir arrangert 1. mai med intervallstart

Fra målområdet i Eikenosa Opp 2019. I år blir det ikke samling på toppen. Foto: Martin Hauge-Nilsen

Skigruppa i Emblem IL og Ålesundløpene vil arrangere motbakkeløpet Eikenosa Opp lørdag 1. mai med første start kl. 15.00.

Arrangørene har lagt ut følgende informasjon:

Start
På grunn av convid 19 og nåværende smittesituasjonen blir det i år gjennomført intervallstart i Eikenosa Opp. Første løper med startnummer 351 starter presis kl. 15.00 ved kaia nede i Eikenosvågen lørdag 1. mai 2021. Neste løper med startnummer 352 starter 30 sekund seinere. Slik fortsetter startrekkefølgen med 30 sekund mellom hver startende. Eks. Startnummer 401 har starttidspunkt kl. 15.25.00.

Deltakeren må møte opp i god tid før sin egen starttid og være klar når tidspunktet er der. Starttiden for hver enkel finner en når påmeldingen er registrert. Utdeling av startnummer blir gjort oppe på riksveien fra kl. 13.30 – kl. 15.30. Vi bruker nå elektronisk tidtaking i Eikenosa Opp. Det blir også lest mellomtider oppe på Eikenos, ca. halvveis i løpet. De som skal ha med seg klær opp på fjellet, må levere dette ved start til transportbil før kl. 15.00. Arrangør har tilgjengelig hånddesinfeksjon og munnbind.

Startnummer
Nettpåmeldingen er åpen og stanser lørdag 1. mai 2021 kl. 15.00, men vi ser helst at du melder deg på så fort du har bestemt deg for å delta. Det er viktig at du legger fra deg startnummeret i målområdet etter løpet. Har vi heile serien, kan arrangøren bruke opp igjen startnummera, som også inneholder tidtakerbrikke. Vi trekker ut premie på alle startnummera som er levert inn.

Trimklasse
Det er også lagt opp til egen trimklasse uten tidtaking med registrering på nett. Prisen er 75 kr per deltaker, uansett alder. Trimmere kan starte fra kl. 13.30 fra riksveien. Det er viktig for trimmere å få med seg et startnummer. Er det flere som starter sammen, må man respektere 1 meters regelen.

Mål
I år blir det ikke premieutdeling og grilling oppe på fjellet. Når deltakeren er i mål, må han legge fra seg startnummeret og forlate området så snart som mulig. Husk 1 meter avstand til andre. Det blir ikke lagt opp til utdeling av drikke fra arrangør. Premie blir trukket i ettertid og levert til vinneren.

Reportasjer

Om kvelden kan du lese reportasje med bilder fra løpet på kondis.no. Resultater kan en lese på eqtiming.no.

Påmelding kan du gjøre her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x