Sommerkarusellen starter onsdag 16. juni

Fra 3. løp i Ålesund Sommerkarusell 2020

Nå er det Bedriftsidretten i Midt-Norge som arrangerer Ålesund Sommerkarusell. Primus motor, Thea Møll, sier til oss at de vil starte opp karusellen onsdag 16. juni med visse begrensinger. Det blir delt opp i puljer på 25 deltakere i hver pulje og der gruppene starter til forskjellige tider, men der 1. pulje har start kl. 18.00.

Løypene blir de samme som vi har hatt tidligere i sommerkarusellen. Starten er på parkeringen ved turvegen i vestenden av Lillevatnet i Spjelkavik. Traséen går på sørsiden av Lillevatnet og Brusdalsvatnet innover Vasstranda med retur til start/mål. Løpet har to distanser, 5 og 10 km, med og uten tidtaking.

Slik situasjonen er nå, er det bare tillatt med 100 deltakere totalt, men dette kan fort endre seg når vi nærmer oss løpsdagen. Også andre restriksjoner rundt løpsarrangement kan mykes opp, så det er bare å følge med på nettside og face-book side. Påmeldingen er åpnet og du kan melde deg på her

For mer info, se løpets nettside

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x