Kondistreninga Ålesund arrangerer løp rundt Lillevatnet

Bildet er fra oktober 2019 da det sist blei arrangert Rosa Sløyfe løp i Ålesund. Foto: Martin Hauge-Nilsen

Torsdag 21. oktober er datoen for et nytt lavterskel tilbud for løpere og trimmere i Ålesundsområdet. Kondistreninga Ålesund og den lokale Brystkreftforeningen står bak arrangementet som varer fra kl. 17.00 til kl. 20.00. Det blir ikke tatt tider, men deltakerne får utdelt startnummer ved påmelding fra kl. 17.00 i vestenden av Lillevatnet i Spjelkavik.

Dette blir et slags lokalt Rosa Sløyfe løp der alle innkomne midler går til Brystkreftforeninga. Initiativtaker er Louise Skak som er ambassadør for foreningen. Hun har fått med seg Sigbjørn Lerstad i Kondistreninga Ålesund. Man melder seg på ved start og betalingen skjer via Vipps. Det koster 40 kr å delta, men denne kontingenten er fleksibel.

Runden rundt Lillevatnet er på vel 2 km, og for hver runde får man 1 lodd. Det er opp til deltakeren hvor mange runder hun (han) vil løpe. Alle kan delta og man velger selv om man vil gå eller løpe. Alle og spesielt familier er hjertelig velkomne. Det blir uttrekk av mange fine gavepremier der sjansen for premie er større jo flere runder man legger bak seg.

Litt om Kondistreninga Ålesund: Hver torsdag fra kl. 19.30 er det fellestrening rundt Lillevatnet. Det blir lagt opp til intervalltrening med oppvarming og nedjogging. Det er bare å møte opp, men man kan også finne info på Kondistreninga Ålesund sin Facebook-side.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x