Påmeldingene til Ålesund Nyttårsmaraton tikker inn

Fra starten på pulje 2 på 5 km i ÅNM 2020

Onsdag 29. desember 2021 er det duket for den 22. utgave av Ålesund Nyttårsmaraton der man kan løpe halv- og heilmaraton og 5 km. 5 km distansen har også en klasse for trim uten tidtaking. Her kan alle delta, og deltakerpremie blir det til alle (krus eller medalje).

Prisene på startkontingentene økte 1. november. De øker ikke 1. desember som det tidligere blei sagt, men først siste uken før løpsdagen. Da øker de med 100 kr. Deltakertallet passerer snart 50 løpere, og påmeldinger renner inn hver dag. I fjor deltok det 280 løpere, og arrangøren, Ålesund Løpevenner håper på tilsvarende i år. Alle innkomne midler går til Kirkens Nødhjelp. Premieutdeling blir det i kjelleren på Spjelkavik Kirke kl. 15.00.

Så langt vi ser framover nå vil arrangementet gå etter vanlige rammer, og det blir ikke Corona-restriksjoner uten at noe ekstraordinært skjer fram mot jul. Garderober og dusjer blir det på Svømmehallen på Moa som ligger like ved målområdet for løpet. Henting av startnummer må man gjøre utenfor Family Sport Moa, like bak Cirkle bensinstasjon.

Påmelding her

Løpets nettside

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x