Ålesund Maraton 9. mai 2020 er avlyst

Fra starten på Ålesund Maraton 2019

På grunn av fare for coronasmitte er årets Ålesund Maraton avlyst. Vi velger å avlyse og ikke utsette arrangementet, da det er stor usikkerhet om hvordan den fremtidige situasjonen tilpasser seg med hensyn til å arrangere løp. Fra før av har Ålesundløpene avlyst Vårdilten og Eikenosa Opp.

Alle som er påmeldt Ålesund Maraton i år får følgende valg. 1. Gratis deltakelse i Ålesund Nyttårsmaraton 30. desember 2020 med en rabattkode. 2. Refusjon av startkontingenten. 3. Donasjon av startkontingenten til arrangøren.

Slik situasjonen ser ut nå blir første løp i Ålesund, Sommerkarusellens 1. løp onsdag 17. juni. Ut fra den tidigere terminlisten har vi utsatt dette løpet ei uke for å gå klar av myndighetens nåværende krav om å arrangere idrettsarrangement. Fremtiden er usikker, men å trene på egen hånd er fortsatt tillatt.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x