Ålesund Nyttårsmaraton er utsatt til neste år

Ådne Andersen mot ny løyperekord på halvmaraton i fjorårets arrangement.

Ålesund Nyttårsmaraton skulle vært arrangert onsdag 29. desember. Men så kom innstramninger i forbindelse med økt smittespredning av Covid-19 varianter. Jan Ketil Vinnes i Ålesund Løpevenner var snar ute med å avlyse eller utsette arrangementet.

Løpet kunne vært arrangert i desember med flere tilpasninger, men hensynet til barn og ungdom var utslagsgivende til at løpet måtte utsettes.

Nå er arrangementet tidsfestet til søndag 6. mars 2022. Det var påmeldt over 50 deltakere til årets Nyttårsmarton og disse vil få to valg. Enten bli med videre til den nye datoen, eller få full refusjon av startkontingenten. Det vil bli sendt ut e-post fra EQTiming om dette om ikke så lenge.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x