Arrangører og løp i Ålesund for året 2022

Vi er nå inne i slutten av desember måned 2021. Da kan det passe å se litt framover inn i det neste året når det gjelder løpsarrangement i Ålesund. Ved spørsmål og andre henvendelser er det viktig å notere seg hvem som er kontaktperson for det enkelte løp.

Ålesundløpene er både en organisasjon og et nettsted. Nettstedet ålesundløpene.no prøver å holde oversikt og skriver om de enkelte løpa som blir arrangert i Ålesund, uavhengig av arrangør. Organisasjonen Ålesundløpene arrangerer Vårdilten (06.04.2022), Eikenosa Opp (30.04.2022) i samarbeid med langrennsgruppa i Emblem IL, og Blodslitet (07.09.2022) i samarbeid med lærerne ved Fagerlia v.g.s. Påmelding til disse løpene er åpnet. Kontaktperson her er Helge Fuglseth (helge.fuglseth@gmail.com).

Ålesund Nyttårsmaraton er utsatt fra 29.12.2021 til 06.03.2022. Påmelding er åpnet. Østremsetra Opp og Over Kubbane er terminfestet til søndag 28. august 2022, men er ikke åpnet opp for påmelding. Arrangør for disse løpene er Ålesund Løpevenner. Kontaktperson her er Jan Ketil Vinnes (janketil68@gmail.com og telefon 97475562).

Bedriftsidretten i Midt-Norge er den store arrangøren for løp i Ålesund. Det kommer ny daglig leder i Ålesund 01.01.2022, og det er hun som skal koordinere alle bedriftsløpa i Ålesund. Det er for så vidt ikke bedriftsløp i navnets betydning, da alle kan melde seg på disse løpene. Bedriftsidretten arrangerer vinterkarusell, sommerkarusell og en terrengkarusell. De har et samla nettsted her: https://www.lopskarusellalesund.no. Det første vinterkaruselløpet skal gå lørdag 22. januar 2022, men påmelding er ikke åpnet enda. Kontaktperson inntil videre til ny daglig leder er på plass, er Morten Eliassen (Morten.Eliassen@bedriftsidretten.no og telefon 99033034).

Ingen av disse arrangørene er tilsluttet Norges Friidrettsforbund (NFIF) så da betaler heller ikke påmeldte deltakere lisens til forbundet, en ekstrautgift mindre.

Av andre sporadiske løp i Ålesund kan vi nevne: FLTOpp, Pederløpet, Jentebølgen, Rosa Sløyfe-løpet og Oktobermila. Vi har ikke noe informasjon om disse løpa, og vi er usikre på om de blir arrangert i 2022.

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x