Påmelding til Ålesund Vinterkarusell 22. januar er åpnet.

Det blir felles start fra Dekkmann

Monica Giskeødegård Isaksen har nå kommet på plass som avdelingsleder i Møre og Romsdal for Bedriftsidretten Norge. Hun har overtatt jobben som Thea Møll hadde tidligere. Men oppgavene er de samme, og det som står først på programmet for Monica og bedriftsidretten, er å arrangere vinterkarusell. Det tredje løpet går lørdag 22. januar med start kl. 14.00 og påmeldingen er nå åpnet. De andre datoene for vinterkarusellen er 12. februar og 12. mars.

Løpet går som vanlig på Gamle Brusdalsveg der start og mål er ved Dekkmann i Fremmerholen. På 5 km kan en også melde seg på klasse trim uten tidtaking.

Påmelding kan du gjøre du her

Mer info kan du finne her

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x