Klart for nytt løp i vinterkarusellen

Deltakerpremien til trofaste deltakere

Lørdag 14. desember blir det andre løpet i vinterkarusellen arrangert fra Dekkmann i Spjelkavik. Utdeling av startnummer skjer fra kl. 14.00 i start/målområdet. Det blir tatt passeringstid på 10 km etter 5 km ved vendepunkt. Vi trekker ut noen gavepremier etter at alle løperne er kommet i mål, ca kl. 16.00. Husk å legge fra deg startnummer etter målpassering. Vi bruker de opp igjen på andre løp.

Værmeldingen for løpsdagen er veldig bra. Det blir lettskyet vær og lite vind etter det som yr.no melder. Temperaturen skal ligge på et par varmegrader og veien innover Brusdalen er fri for snø og is.

Premien etter det 5. løpet i mars blir drikkekopp med bilder fra det første løpet i november. De som har 3 og flere deltakelser får denne koppen.
Vel møtt til løp!

Subscribe
Notify of
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x